"Vil arbejde for kaffe"*

* og en passende løn

STÆRK, KREATIV GRAFIKER MED BRANCHE-ERFARING

  • Design og visualisering i Adobe CC

  • Produkt & miljø fotografering

  • Store & små illustrationer

Grafisk design & layout

Jeg har flere års erfaring med grafisk design af alt fra brochurer og foldere, over plakater og skilte, til bøger, kataloger,  hjemmesider og meget mere.

Natur & produkt fotografering

Jeg har arbejdet med fotografering af produkter i studie, samt i miljø og er en ivrig hobby naturfotograf.

Arbejdet inkluderede også fritlægning og redigering, samt vedligeholdelse af formater til mediebank.

Farverige illustrationer

Jeg har tegnet i mange år, både traditionelt og digitalt. Tegningerne spænder vidt fra større malerier til mindre vector-tegninger og alt ind i mellem.

De har bla. været brugt til instruktioner, informationsformidling, bøger og koncepter.

Galleri

“Fedt at du bare klør' på”

Jeg får tit at vide at det er befriende at jeg kan sluge min professionelle stolthed og komme videre med opgaven, selvom det ikke lige blev den idé jeg selv pitchede.
checkmark, tick, check-303752.jpg

Løste opgaver

Barbo Toys

Jeg designede grafik til børnespil og legetøj, samt emballage. Derudover havde jeg ansvaret for vedligeholdelse af mediabank og de trykte og online kataloger. I mindre grad sad jeg med produktionsstyring, salg og forsendelse via egen webshop og Amazon. Endelig håndterede jeg produkt fotografering til webshop og katalog.

Coloplast

Jeg stod for design og vedligeholdelse af bruger-instruktioner samt ad hoc grafiske opgaver som plakater og powerpoint præsentationer mm. Senere blev mit ansvarsområde udvidet til at inkludere CMS-udbygning og -vedligeholdelse samt mindre tegninger til instruktioner.

Napnok Games

Jeg blev taget ind i en projekt-ansættelse for at hjælpe med at færdiggøre en udvidelse til deres spil ‘Affordable Space Adventures’. Jeg hjalp med at designe nye assets samt designe og bygge nye levels.

ArtofCrime / Moviestar Planet

Jeg startede hos Art of Crime som 2D-grafiker og lavede grafik til både spil og marketings-materiale som f.eks. årsbog, info-gra-fikker og facebook annoncer. Senere blev mine opgaver udvidet med 3D-grafik, leveldesign og animation. Jeg blev derudover udlånt til vores samarbejdspartner, Moviestar Planet, som 3D-konsulent i en prototype-fase.

Sproom

Opgaver inkluderede grafisk design af salgsmateriale og andet kommunikationsmateriale. Derudover fik jeg til opgave at designe og udarbejde et ikon-sæt til brug i intern og ekstern kommunikation.

Zitech Computer

Jeg sad med den grafiske produktion af POS materiale, vedligeholdelse af produkt katalog, fotografering af produkter med ekstern fotograf samt udarbejdelse og opsætning af skilte. Derudover havde jeg inhouse opgaver som design af brochure for konference-center, julekort og præsentation af ny butiksfacade.

Og hvem er jeg så?

Som person er jeg uhøjtidlig, med sund humor og selvironi. Jeg er empatisk med et positivt livssyn og altid klar til at hjælpe.
Som kollega har jeg en professionel respekt for dem jeg arbejder sammen med og bliver motiveret af kompetente mennesker omkring mig. Jeg kan give og modtage kritik og er altid glad for at lære nyt.

Min erfaring kommer fra selvlærte studier og flere år i spændende områder som IT-, medicinal- og underholdningsbranchen.
Jeg har erfaring med at kommunikere internt og eksternt i virksomheden og kan samarbejde på tværs af interessegrupper.

Har jeg fanget jeres interesse -

eller har i spørgsmål, så kontakt mig endelig på nedenstående.
Jeg kommer gerne forbi til en kop kaffe og en snak om muligheder.

Jeg er som udgangspunkt interesseret i hel- og deltids ansættelse men
siger også ja, til den rigtige projektansættelse.

Jeg bor i øjeblikket lige udenfor Middelfart og kører gerne efter den rigtige stilling.